Donanma Anaokulu

Vizyon: Donanma Anaokulunun vizyonu "suflör" kullanmadan yaşamayı öğrenen çocuklar yetiştirmek; topluma çocuksu ve insani değerleri sunmak ve yaygınlaştırmak, ülkemizde okul öncesi eğitim alanında güvenilir, saygın ve bilimsel temelli bir kurum olmak.

Misyon: Bu toprakların değerleri ile evrensel insani değerleri özümseyen, hayata hazır, nitelikli düşünen, yenilikçi düşünen, sorgulayabilen ve üreten bireyler yetiştirmek için okul öncesi eğitimin önemini ve ciddiyetini hissederek çocuklarımızı bilimsel ve çağdaş bir eğitimle okula hazırlamak.

Başarılar: Beyaz Bayrak Sertifikası. Değer eğitimi projesi Gölcük ilçesi 1. liği

Saatler: 08:00-18:00
Isınma: Kalorifer
Bağlantı: ADSL (1 Mbit)
Yabancı Dil: İngilizce
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Değerler Eğitimi Projesi, Eko okullar Projesi, Beslenme Dostu Okul Projesi
Yurtdışı Proje Faaliyetleri: e-twinning projesi Erasmus Projesi

Telefon - 02624268117

Belgegeçer - (262) 426 4005

Eposta - Göndermek için tıklayınız

WEB - http://donanmaanaokulu.meb.k12.tr

Adres - MERKEZ MAH. GÖLCÜK GARNİZONU DOĞU BÖLGESİ LOJMANLARI KÜME EVLERİ NO: 14 GÖLCÜK / KOCAELİ

Yerleşim Yeri -

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İle uzaklık 21 km. ilçeye uzaklık 3 km.